Activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie
Senioren Vereniging Rijen
  Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Senioren Vereniging Rijen

De vereniging behartigt de belangen van Rijense senioren en biedt ze tal van activiteiten om ze te laten meedoen in de samenleving. De Oase in De Boodschap is onze belangrijkste ontmoetingsruimte. I

Bedrijfsprofiel

Activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie

Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep.

Kijk op de website onder activiteiten voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Opkomen voor onze senioren!
SV-Rijen behartigt de belangen van Rijense senioren. De vereniging bemoeit zich met zaken als gezondheidszorg, huisvesting, veiligheid, inkomen en de positie van senioren in de maatschappij. Denk hierbij aan woningaanpassing, het omgaan met moderne media, gezond leven, je financiën beheren of het regelen van je nalatenschap. Onze leden kunnen met al hun vragen terecht bij onze vrijwillige ouderenadviseurs (VOA's), bij de onafhankelijke cliëntondersteuners Wmo, bij onze belastinginvullers en onze computerexperts. Die helpen je direct of ze verwijzen je naar organisaties en instanties die jou verder kunnen helpen. Je krijgt persoonlijk advies en begeleiding. SV-Rijen helpt je om zelfstandig te blijven en mee te doen in de samenleving.

Allerlei activiteitenclubs
Binnen SV-Rijen zijn meer dan 25 groepen actief. En die bieden wekelijks allerlei sportieve, culturele, recreatieve en educatieve activiteiten. Je blijft fit met gymnastiek, wandelen, fietsen, jeu de boule, midgetgolf of country line dance. Vanouds kun je biljarten, kaarten, sjoelen of koersballen. Maar je kunt ook gaan bridgen, schilderen, handwerken, schrijven, fotograferen of zingen. Er zijn leesclubs, er is een Kunstkring en ook een Digitaal café. En wil je iets nieuws beginnen, dan krijg je daarvoor alle ruimte.   

Laatst bijgewerkt: 29-08-2019

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   SeniorenVereniging Rijen Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Hoofdvestiging
SeniorenVereniging Rijen
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.