ANWB AutoMaatje
VIPvoorelkaar
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

VIPvoorelkaar

VIPvoorelkaar brengt vrijwilligers, particuliere hulpvragers en organisaties binnen gemeente Gilze en Rijen met elkaar in contact. Zo komt vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk samen.

Bedrijfsprofiel

ANWB AutoMaatje

Uitgebreide omschrijving

AutoMaatje
ANWB AutoMaatje is een vervoersservice in Rijen, waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Het is een aanvulling op de bestaande vervoersdiensten. ANWB AutoMaatje is ingezet als middel om inwoners langer te laten deelnemen aan het maatschappelijke en sociale leven. AutoMaatje is bedoeld voor een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut, maar ook voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper, bibliotheek of gezellig winkelen.

Kijk voor meer informatie op www.vipvoorelkaar.nl/automaatje-1
E-mail: automaatje@vipvoorelkaar.nl
Telefoon: 06-2131 2756

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Een online platform, www.vipvoorelkaar.nl, waarop hulpvragers en hulpbieders in één oogopslag kunnen zien wat zij binnen de gemeente voor elkaar kunnen betekenen. De één zoekt hulp, de ander kan iets doen. Via het platform komt iedereen met elkaar in contact. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen  VIPvoorelkaar CC De Boodschap Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Locatie ondersteuning
Leefgebieden Dagelijkse activiteiten, Mantelzorg, Sociale contacten, Vervoer, Vrije tijd/ontspanning en Vrijwilligerswerk

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
VIPvoorelkaar CC De Boodschap
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: