Bekijk 7 diensten

 • Allerlei vormen van hulpverlening

  Allerlei vormen van hulpverlening

   Zonder verwijzing 
  Kom je er zelf even niet uit? Het Dorpsteam Gilze en Rijen staat voor je klaar. Wij helpen je graag met vragen over geldzaken, wonen, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk of onderwijs. In het Dorpsteam werken professionals van IMW regio Tilburg, MEE West-Brabant en ContourdeTwern. Samen zoeken we een oplossing. Onze ondersteuning is gratis. Bel ons gerust of loop even binnen. Kijk voor de inlooplocaties en voor de openingstijden op onze website.
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • Leuke ideeën mee waarmaken

  Leuke ideeën mee waarmaken

   Zonder verwijzing 
  'Jouw' dorp een fijnere plek! We helpen je verder of we zoeken samen naar andere hulp. Maar we doen meer dan dat! Wij maken samen met jou en je dorpsgenoten van ‘ons dorp’ een fijnere plek, waarin we meer naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Heb jij een leuk idee? Dan brengen wij je in contact met mensen die je daarmee kunnen helpen. Neem gerust contact op!
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • Dagbesteding

  Dagbesteding

   Zonder verwijzing 
  De ontmoeting biedt Contacten met leeftijdgenoten, een afwisselend dagprogramma, maar ook zorg wanneer dat nodig is. Overdag buitenshuis omringd door zorg en gezelligheid zodat je ’ s avonds weer thuis in uw eigen vertrouwde omgeving kunt zijn. Dagbesteding Is laagdrempelig voorziening en iedereen is van harte welkom. Is speciaal voor ouderen die nog zelfstandig wonen, om aan te schuiven en gezellig een activiteit mee te doen en in contact te komen met leeftijdsgenoten. Is zorg en aandacht  in een sfeervolle omgeving samen met anderen. Is een unieke mogelijkheid waarvan men 1 of meerdere dagen gebruik kan maken.
  Dagbesteding De Ontmoeting
 • Medische kennis en technologie

  Medische kennis en technologie

   Zonder verwijzing 
  Medisch verpleegkundigen kunnen u antwoord geven op diverse zorgvragen. De medisch verpleegkundigen zijn van Medicinfo. Medicinfo is een organisatie die medische kennis en technologie samenbrengt. Op deze manier wil Medicinfo een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg in Nederland. 
  Thebe
 • Dagbesteding en eetpunt

  Dagbesteding en eetpunt

   Zonder verwijzing 
  SVM biedt een keer per week een dagbesteding voor ouderen zonder indicatie. Een keer per maand is er een eetpunt voor alle 50+ers uit Molenschot en leden van SVM.  
  Senioren Vereniging Molenschot SVM
 • Educatie, werknemersvaardigheden opdoen, toewerken naar betaalde baan of dagbestedingsplaats.

  Educatie, werknemersvaardigheden opdoen, toewerken naar betaalde baan of dagbestedingsplaats.

   Zonder verwijzing 
  De Groeituin in Gilze is een initiatief van de gemeente Gilze en Rijen. In dit project werken we samen met verschillende ondernemers, scholen en instellingen. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie!☕Of kom meehelpen in de tuin. Maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 13:00 uur. 
  Groeituin Floralia
 • Het Tussenstation

  Het Tussenstation

   Zonder verwijzing 
  Het Tussenstation biedt arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen onze dagbesteding zijn mensen zonder arbeidsdruk inzetbaar op verschillende manieren die passend zijn.  Dagbesteding in de bediening, keuken, cafetaria, huishouding en in het circulaire atelier wanneer dat geopend is. Het Tussenstation heeft onder de stichting een lunchroom en een cafetaria. Een circulair atelier verwachten we nog te openen. Dit is allemaal gehuisvest in 1 pand aan de Schoolstraat 3, 5124RM  te Molenschot. Stichting het Tussenstation verwelkomt iedereen met een beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zonder onderliggende verslavingsproblematiek of ernstige psychische aandoening. 
  Het Tussenstation