Bekijk 8 diensten

 • Allerlei vormen van hulpverlening

  Allerlei vormen van hulpverlening

   Zonder verwijzing 
  Kom je er zelf even niet uit? Het Dorpsteam Gilze en Rijen staat voor je klaar. Wij helpen je graag met vragen over geldzaken, wonen, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk of onderwijs. In het Dorpsteam werken professionals van IMW regio Tilburg, MEE West-Brabant en ContourdeTwern. Samen zoeken we een oplossing. Onze ondersteuning is gratis. Bel ons gerust of loop even binnen. Kijk voor de inlooplocaties en voor de openingstijden op onze website.
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • VIP klust mee

  VIP klust mee

   Zonder verwijzing 
  VIP klust mee De vrijwilligers van het ‘VIP klust mee’ team zijn handige mensen, die altijd klaar staan om een ander te helpen met een klusje in huis. Van iets ophangen tot een plintje verven, van een televisie aansluiten tot een kast versjouwen: ze doen het graag en goed! Ook voor tuinklussen staan er vrijwilligers paraat, die het leuk vinden een ander te helpen met tuinieren. Ze komen graag langs, voor dingen als het snoeien van de heg, het planten van perkgoed of het verwijderen van onkruid tussen de tegels. En als het lukt, klus je zelf natuurlijk zoveel mogelijk mee. Kijk voor meer informatie op: E-mail: Telefoon:
  VIPvoorelkaar
 • Biljartvereniging Oase

  Biljartvereniging Oase

   Zonder verwijzing 
  Deelname: alleen voor leden van SeniorenVereniging Rijen Kosten: € 32,50 per jaar. De deelname aan de gemeentelijke competitie kost € 5,00 Bijzonderheden: SeniorenVereniging Rijen is in het bezit van drie biljarts. Biljartvereniging Oase is opgericht in 1990. Regelmatig worden er onderlinge en gemeentelijke wedstrijden gespeeld. Tijden: Maandag: 13.00 - 16.30 uur vrij biljarten Dinsdag: 13.00 - 16.30 uur gemeentecompetitie Woensdag: 09.00 - 12.00 uur Oasecompetitie Woensdag: 13.00 - 16.30 uur: vrij biljarten Donderdag: 09.00 - 12.00 uur competitie biljarten drieband Donderdag: 13.00 - 16.30 uu: competitie biljarten libre Vrijdag: 13.30 - 16.30 uur vrij biljarten Deelname: Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .
  Senioren Vereniging Rijen
 • Klik en Tik in de bibliotheek

  Klik en Tik in de bibliotheek

   Zonder verwijzing 
  Leer meer over de digitale wereld met Klik & Tik. In de bibliotheek worden diverse gratis Klik & Tik modules aangeboden: De start: Hoe werkt de computer en opstarten internet De basis:Leer typen, mailen en internetten Het internet op!: Zoeken op internet, formulieren invullen en downloaden Samen op ’t web: Aan de slag met social media, WhatsApp, Facebook, YouTube Tablet (Android):Omgaan met de tablet Tablet (iPad):Omgaan met de tablet Deze modules volg je zelfstandig in de bibliotheek van Gilze en Rijen. Bij vragen of problemen helpt een mediawijze medewerker je verder. Plan een afspraak en ga aan de slag.
  Theek 5
 • Kom Erbij lunch

  Kom Erbij lunch

   Zonder verwijzing 
  Kom Erbij lunch De Kom Erbij lunch is er voor iedereen die graag wat meer sociale contacten wil hebben. Jong en oud is welkom! De Kom Erbij lunch wordt elke eerste vrijdag van de maand georganiseerd in Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen en begint om 12 uur. De vrijwilligers van VIPvoorelkaar zorgen voor mooi gedekte tafels en een leuke bediening. Als je mee wil eten, geef je dan van tevoren per mail of telefoon op. Er wordt een kleine bijdrage van 3,50 euro per persoon gevraagd. Als het lastig is om zelfstandig naar de Kom Erbij lunch te komen, geef dat dan ook door. Dan wordt er gekeken hoe we vervoer kunnen regelen. Kijk voor meer informatie op E-mail: Telefoon:
  VIPvoorelkaar
 • Leuke ideeën mee waarmaken

  Leuke ideeën mee waarmaken

   Zonder verwijzing 
  'Jouw' dorp een fijnere plek! We helpen je verder of we zoeken samen naar andere hulp. Maar we doen meer dan dat! Wij maken samen met jou en je dorpsgenoten van ‘ons dorp’ een fijnere plek, waarin we meer naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Heb jij een leuk idee? Dan brengen wij je in contact met mensen die je daarmee kunnen helpen. Neem gerust contact op!
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • ANWB AutoMaatje

  ANWB AutoMaatje

   Zonder verwijzing 
  AutoMaatje ANWB AutoMaatje is een vervoersservice in Rijen, waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Het is een aanvulling op de bestaande vervoersdiensten. ANWB AutoMaatje is ingezet als middel om inwoners langer te laten deelnemen aan het maatschappelijke en sociale leven. AutoMaatje is bedoeld voor een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut, maar ook voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper, bibliotheek of gezellig winkelen. Kijk voor meer informatie op 1 E-mail: Telefoon:
  VIPvoorelkaar
 • Het Tussenstation

  Het Tussenstation

   Zonder verwijzing 
  Het Tussenstation biedt arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen onze dagbesteding zijn mensen zonder arbeidsdruk inzetbaar op verschillende manieren die passend zijn.  Dagbesteding in de bediening, keuken, cafetaria, huishouding en in het circulaire atelier wanneer dat geopend is. Het Tussenstation heeft onder de stichting een lunchroom en een cafetaria. Een circulair atelier verwachten we nog te openen. Dit is allemaal gehuisvest in 1 pand aan de Schoolstraat 3, 5124RM  te Molenschot. Stichting het Tussenstation verwelkomt iedereen met een beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zonder onderliggende verslavingsproblematiek of ernstige psychische aandoening. 
  Het Tussenstation