Dansen, muziek maken, toneelspelen of zingen
Jeugdfonds Cultuur Brabant
  Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Jeugdfonds Cultuur Brabant

Het Jeugdfonds Cultuur Brabant maakt het samen met gemeenten tot 100.000 inwoners mogelijk dat ook kinderen in armoede actief mee kunnen doen aan culturele activiteiten.

Bedrijfsprofiel

Dansen, muziek maken, toneelspelen of zingen

Het Jeugdfonds Cultuur Brabant maakt het samen met gemeenten tot 100.000 inwoners mogelijk dat ook kinderen in armoede actief mee kunnen doen aan culturele activiteiten. Wij zijn er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar die graag willen dansen, muziek maken, toneelspelen of zingen, maar waar daar thuis geen geld voor is.

De bijdrage van het Jeugdfonds Cultuur is maximaal € 450 per kind, per jaar voor lessen of attributen zoals een instrument of balletschoenen.

 

Zo kan je kind meedoen!
Je kunt zelf geen bijdrage aanvragen. Daar heb je een intermediair voor nodig. Bijvoorbeeld de leerkracht, buurtsportcoach, cultuurcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener of het sociaal wijkteam. In Gilze en Rijen is bijvoorbeeld Stichting Cultuurplaats intermediair voor het Jeugdfonds Cultuur.

Neem contact op en zij helpen je verder met de aanvraag.
Als de aanvraag door de intermediair, in overleg met jou, ingediend is bij het Jeugdfonds Cultuur Brabant, kan je zoon of dochter vaak al binnen enkele weken deelnemen aan de gewenste culturele activiteit. De contributie of het lesgeld wordt direct betaald aan de vereniging of aanbieder waar het kind gaat deelnemen.

Laatst bijgewerkt: 11-02-2021

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Jeugdfonds Cultuur Brabant Nassaulaan 62-64, 5121BC Rijen
Locatie ondersteuning Thuis/ambulant
Leefgebieden Vrije tijd/ontspanning, Gezin en opvoeden en Geld

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Hoofdvestiging
Jeugdfonds Cultuur Brabant
Nassaulaan 62-64, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.