Fysiotherapie
Fysiotherapie Jongh & van Osta
  Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Fysiotherapie Jongh & van Osta

Fysiotherapie Jongh & van Osta is een moderne praktijk voor fysiotherapie, PMT (psychomotorische therapie) en is een sport- en revalidatietrainer werkzaam om u te begeleiden bij een diversiteit aan sport en beweegprogramma's. 

Bedrijfsprofiel

Fysiotherapie

Fysiotherapie Jongh & van Osta is een moderne praktijk voor fysiotherapie waar een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten werkzaam zijn. Daarnaast biedt de praktijk PMT (psychomotorische therapie) aan en is een sport- en revalidatietrainer werkzaam om u te begeleiden bij een diversiteit aan sport en beweegprogramma's.

 

De hoofdvestiging van Jongh & van Osta is gelegen aan de Marga Klompelaan 7 in Rijen met eigen parkeerterrein en nabij de uitvalswegen zodat we ook voor clienten uit de omgeving goed bereikbaar zijn.

 

Om van onze diensten gebruik te maken heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts of vanuit de gemeente, u kunt zich rechtstreeks tot ons wenden. Ondanks onze uitgebreide specialisaties kan het voorkomen dat uw klacht beter door een externe collega of specialist beoordeeld moet worden. In dat geval beschikken we over een uitgebreid netwerk om u daarbij verder te helpen.

Laatst bijgewerkt: 21-10-2019

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Fysiotherapie praktijk Jongh en van Osta Marga Klompelaan 7, 5122BN Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Hoofdvestiging
Fysiotherapie praktijk Jongh en van Osta
Marga Klompelaan 7, 5122BN Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.