Informatie, persoonlijk advies en begeleiding
Senioren Vereniging Rijen
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Senioren Vereniging Rijen

De vereniging behartigt de belangen van Rijense senioren en biedt ze tal van activiteiten om ze te laten meedoen in de samenleving. De Oase in De Boodschap is onze belangrijkste ontmoetingsruimte. I

Bedrijfsprofiel

Informatie, persoonlijk advies en begeleiding

Uitgebreide omschrijving

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je hebt wat meer moeite met dagelijkse dingen, lichamelijk en mentaal. Er zijn allerlei vernieuwingen. Je overziet niet alles. Toch wil je zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Onze seniorenvereniging helpt je met informatie, voorlichtingsbijkomsten, persoonlijk advies en begeleiding.

Hulp bij geldzaken en financiële problemen (via website gemeente)
Voorlichtingsbijeenkomsten 

SeniorenVereniging Rijen verzorgt regelmatig voorlichting over zaken die voor ouderen van belang zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld over woningaanpassing, moderne media, gezond leven, je financiën of je nalatenschap. Die bijeenkomsten worden aangekondigd in het rollend nieuws in de Oase, in de Agenda op deze website en in het Weekblad Gilze en Rijen.

Deelname:
Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via www.sv-rijen.nl.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Onze teams voor advies en begeleiding:
Binnen onze vereniging zijn vrijwilligers actief die jou persoonlijk advies en begeleiding kunnen bieden, bijvoorbeeld bij vragen op het gebied van zorg en welzijn of wanneer je hulp nodig hebt bij het invullen van formulieren.

Voor meer informatie:
- De vrijwillige ouderenadviseurs (VOA's)
- De Onafhankelijke Cliëntondersteuners Wmo
- De belastinginvullers

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen  SeniorenVereniging Rijen Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Geestelijke gezondheid, Persoonlijke verzorging en huishouding, Sociale contacten, Vervoer, Vrijwilligerswerk en Wonen

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
SeniorenVereniging Rijen
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: