Inname en uitgifte spullen voor hergebruik
Stichting de weggeefhoek Gilze & Rijen
  Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Stichting de weggeefhoek Gilze & Rijen

Stichting De Weggeefhoek Gilze & Rijen probeert het verschil te maken voor mensen die het al dan niet tijdelijk minder hebben. Wij proberen te helpen met gedoneerde spullen die geschikt zijn voor hergebruik.

Bedrijfsprofiel

Inname en uitgifte spullen voor hergebruik

Bruikbare spullen worden doorgegeven aan mensen die het al dan niet tijdelijk minder hebben. Wij proberen te helpen, maar oordelen niet.

Het is een dubbel gevoel… Enerzijds blijkt dat vele gezinnen/huishoudens deze vorm van hulp nodig hebben. Anderzijds een groeiend aantal mensen/gezinnen die de weg weten te vinden om spullen te doneren voor de doelgroep.

Vrijwilligers

Naast Annemarie en Yvonne, het gezicht/aanspreekpunt van Stichting de Weggeefhoek Gilze & Rijen, is er ook een groepje vrijwilligers die hen ondersteunen.

Wij ontvangen van veel mensen gedoneerde spullen die voor hergebruik in aanmerking kunnen komen. Na ontvangst van een donatie worden de goederen uitgezocht en via de winkel of loting verdeeld. De gezinnen die in deze loting meedoen of in de winkel komen hebben gegevens overgedragen waaruit is gebleken dat zij tot de doelgroep behoren. Periodiek wordt dit gecontroleerd door actualisering van de bij ons bekende gegevens.

Alleen mensen die in de gemeente Gilze en Rijen wonen kunnen lid worden van onze stichting en zo in onze weggeefwinkel komen 'kopen' of meedoen aan de loting. U dient hiervoor bekend te zijn bij het I.M.W. Als u daar staat ingeschreven kunt u zich bij ons aanmelden. Dat kunt u tijdens openingstijden in de winkel doen of via een mail.

Laatst bijgewerkt: 29-09-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Stichting de Weggeefhoek Gilze en Rijen Dongenseweg 18, 5121PC Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Vrijwilligerswerk en Geld

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Hoofdvestiging
Stichting de Weggeefhoek Gilze en Rijen
Dongenseweg 18, 5121PC Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.