Koersbal
Senioren Vereniging Rijen
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Senioren Vereniging Rijen

De vereniging behartigt de belangen van Rijense senioren en biedt ze tal van activiteiten om ze te laten meedoen in de samenleving. De Oase in De Boodschap is onze belangrijkste ontmoetingsruimte. I

Bedrijfsprofiel

Koersbal

Uitgebreide omschrijving

Activiteit: koersbal
Plaats: de Oase
Tijd: donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur

Deelname: alleen voor SVR-leden

Kosten: Contributie bedraagt € 24,00 per jaar, per halfjaar te betalen

Bijzonderheden:
Koersbal 50+ is een activiteit van SeniorenVereniging Rijen. De vereniging is in 2000 opgericht. Iedere donderdagmiddag komen de leden bij elkaar en wordt er gespeeld van 13.30 uur tot 16.30 uur in De Oase. Koersbal is een leuke sport die door iedereen kan worden gespeeld, onafhankelijk van leeftijd of vaardigheid. Er is geen kracht voor nodig, zodat iedereen gelijke kansen heeft. Het spel is eenvoudig.

Het spel wordt gespeeld op een mat van 8 x 2 meter. Er zijn 2 matten. Er spelen 2 teams tegen elkaar. Het ene team met zwarte en het andere team met bruine ballen en een wit doelballetje (de jack). De bedoeling van het spel is de ballen zo dicht mogelijk bij de jack te rollen, maar omdat het zwaartepunt van de bal iets naast het midden ligt, maken de ballen een rare boog. Dat maakt het koersballen zo leuk. Koersballen lijkt op jeu de boules, maar wordt binnen gespeeld. Je kunt dus het hele jaar spelen, wat vooral in de wintermaanden een leuke afleiding geeft. Er wordt in competitieverband gespeeld.

Deelname:
Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via www.sv-rijen.nl.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen  SeniorenVereniging Rijen Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten, Sporten en Vrije tijd/ontspanning

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
SeniorenVereniging Rijen
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: