Bekijk 6 diensten

 • Allerlei vormen van hulpverlening

  Allerlei vormen van hulpverlening

   Zonder verwijzing 
  Kom je er zelf even niet uit? Het Dorpsteam Gilze en Rijen staat voor je klaar. Wij helpen je graag met vragen over geldzaken, wonen, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk of onderwijs. In het Dorpsteam werken professionals van IMW regio Tilburg, MEE West-Brabant en ContourdeTwern. Samen zoeken we een oplossing. Onze ondersteuning is gratis. Bel ons gerust of loop even binnen. Kijk voor de inlooplocaties en voor de openingstijden op onze website.
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • Oogcafé Rijen

  Oogcafé Rijen

   Zonder verwijzing 
  Oogcafé Rijen Ontmoet andere mensen met een oogaandoening of een zichtprobleem tijdens het Oogcafé in CC De Boodschap in Rijen en wissel ervaringen en informatie uit onder het genot van een kop koffie of thee. Het Oogcafé Rijen is iedere laatste vrijdag van de oneven maanden van 14.00 tot 16.00 uur geopend, met de inloop vanaf 13:30 uur. Uiteenlopende thema's komen aan bod en van tijd tot tijd zullen gastsprekers worden uitgenodigd. Het Oogcafé is in de eerste plaats bedoeld voor alle inwoners van Rijen en omstreken met een oogaandoening of een zichtprobleem. Maar uiteraard zijn ook partners, familieleden, vrienden of andere geïnteresseerden van harte welkom. Organisatie: VIPvoorelkaar, De Oogvereniging Noord-Brabant en Zeeland, Mi Ta Stimabo Kijk voor meer informatie op: E-mail: Telefoon:
  VIPvoorelkaar
 • Leuke ideeën mee waarmaken

  Leuke ideeën mee waarmaken

   Zonder verwijzing 
  'Jouw' dorp een fijnere plek! We helpen je verder of we zoeken samen naar andere hulp. Maar we doen meer dan dat! Wij maken samen met jou en je dorpsgenoten van ‘ons dorp’ een fijnere plek, waarin we meer naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Heb jij een leuk idee? Dan brengen wij je in contact met mensen die je daarmee kunnen helpen. Neem gerust contact op!
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • Medische kennis en technologie

  Medische kennis en technologie

   Zonder verwijzing 
  Medisch verpleegkundigen kunnen u antwoord geven op diverse zorgvragen. De medisch verpleegkundigen zijn van Medicinfo. Medicinfo is een organisatie die medische kennis en technologie samenbrengt. Op deze manier wil Medicinfo een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg in Nederland. 
  Thebe
 • Dementheek

  Dementheek

   Zonder verwijzing 
  Bij Theek 5 Rijen is een Dementheek. Dit is een speciale kast in de bibliotheek waar herkenbare, actuele boeken rond het thema te vinden zijn. Maar ook materialen als thematassen en spellen, om herinneringen op te halen met mensen met dementie. Theek 5 Gilze en Theek 5 Rijen zijn beide een zijn dementievriendelijke bibliotheken (certificaat afgegeven door Alzheimer Nederland). 
  Theek 5
 • ANWB AutoMaatje

  ANWB AutoMaatje

   Zonder verwijzing 
  AutoMaatje ANWB AutoMaatje is een vervoersservice in Rijen, waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Het is een aanvulling op de bestaande vervoersdiensten. ANWB AutoMaatje is ingezet als middel om inwoners langer te laten deelnemen aan het maatschappelijke en sociale leven. AutoMaatje is bedoeld voor een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut, maar ook voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper, bibliotheek of gezellig winkelen. Kijk voor meer informatie op 1 E-mail: Telefoon:
  VIPvoorelkaar