medische kennis en technologie
Thebe
  Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Thebe

Maak kennis met Thepp, een gratis app voor uw smartphone en tablet (iOS en Android). Voor een snel antwoord op uw vragen over gezondheid, welzijn of ondersteuning. 

Bedrijfsprofiel

medische kennis en technologie

Medisch verpleegkundigen kunnen u antwoord geven op diverse zorgvragen. De medisch verpleegkundigen zijn van Medicinfo. Medicinfo is een organisatie die medische kennis en technologie samenbrengt. Op deze manier wil Medicinfo een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg in Nederland. 

Via de app Thepp, een gratis dienst via smartphone of tablet krijgt u snel, persoonlijk en deskundig antwoord van een team ervaren medisch verpleegkundigen. De verpleegkundigen zijn op werkdagen bereikbaar van zeven uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds en op weekenddagen en feestdagen van 9 uur 's ochtends tot negen uur 's avonds.

Laatst bijgewerkt: 16-06-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Thebe Rembrandtlaan 50, 5121WL Rijen
Locatie ondersteuning Online hulp/voorlichting
Leefgebieden Dagbesteding, Wonen, Lichamelijke gezondheid, Geestelijke gezondheid, Persoonlijke verzorging en huishouding en Mantelzorg

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Nevenvestiging
Thebe
Rembrandtlaan 50, 5121WL Rijen
Bereikbaar: werkdagen en weekend

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.