More Happy jongerencoaching
More Happy Jongerencoaching
  Zonder verwijzing 

More Happy jongerencoaching

More Happy jongerencoaching helpt jongeren tussen de 10-20 jaar groeien en bloeien op hun eigen wijze zodat zij leuk leren en lekker leven. Met als resultaat More Happy :)

Bij More Happy jongerencoaching ben je van harte welkom als je op zoek bent naar een jongerencoach. Aan de hand van een persoonlijk- of online traject helpt Natasja je het beste uit jezelf te halen. Niet alleen voor wat betreft je prestaties op school, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In de leeftijd van 10 tot 20 jaar komt er veel op je af. Je wordt geacht je best te doen op school en daarnaast wordt je geconfronteerd met allerlei nieuwe situaties. Deze situaties kunnen heftige emoties, teleurstellingen en zelfs twijfel of angst met zich meebrengen.

Thema’s zijn onder andere: negatief zelfbeeld,  faalangst, piekeren, omgaan met stress, keuzes maken, leren leren, leren presenteren, plannen en organiseren van huiswerk, motiveren en concentreren. 

Natasja coacht ook ouders bij de begeleiding van pubers door de puberteit. 

Natasja geeft je niet alleen duidelijke inzichten en handvatten in lastige situaties, zij gaat ook aan de slag om te leren hoe je jouw leven leuker kunt gaan maken. Op deze manier wordt je de beste versie van jezelf.  Door de coaching, (online) trainingen of workshops krijg je meer inzicht in jouw vermogen en kwaliteiten. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen wat het leven een stuk aangenamer en makkelijker maakt. 

Laatst bijgewerkt: 14-05-2019

  Zonder verwijzing 

Specificaties

Soort aanbod 
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   More Happy jongerencoaching Julianahof 24, 5111AZ Baarle-Nassau
Locatie ondersteuning
  Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Onderwijs en opvoeden, Gezin en opvoeden en Geestelijke gezondheid

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Baarle-Nassau (More Happy jongerencoaching)
  Hoofdvestiging
Julianahof 24
5111AZ Baarle-Nassau
 Beschrijving
06-38906403
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving