Nordic walking
Nordic Walking Gilze Rijen
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Nordic Walking Gilze Rijen

Goed voor een gezond leven. Een leuke, doeltreffende en veilige manier van lichaamsbeweging is Nordic Walking.

Bedrijfsprofiel

Nordic walking

Uitgebreide omschrijving

Goed voor een gezond leven
Weet jij dat je voor een gezonde levensstijl dagelijks minimaal 30 minuten matig intensief moet bewegen? En dat minstens 5 dagen per week? Dit is de minimale eis voor volwassenen volgens de landelijke Norm Gezond Bewegen. Een leuke, doeltreffende en veilige manier van lichaamsbeweging is Nordic Walking.

Bijzondere vorm van wandelen
Nordic Walking is een vorm van wandelen waarbij je gebruik maakt van speciale stokken. Het gebruik van deze stokken ontlast je gewrichten (heupen, knieën en enkels) én zorgt voor een energieke manier van wandelen. Je gebruikt niet alleen je benen maar ook je bovenlichaam. Maar liefst 90% van al je spieren is actief tijdens Nordic Walking.

Nordic Walking is een sport voor iedereen, jong en oud, met en zonder lichamelijke beperkingen. Iedereen kan Nordic Walking op zijn of haar gezondheidsniveau beoefenen.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Cursussen en ruim trainingsaanbod
Met het brede aanbod van beginnerscursussen en vervolgtrainingen heeft onze vereniging een unieke rol in Nederland. Een sociale en hechte vereniging waar veel verschillende mensen zich thuis voelen, kortom voor iedereen een plekje is.

Ons trainingsgebied is de Boswachterij Dorst. Dit is een prachtig gebied met veel bos, grote vijvers, lichte klimmetjes, kronkelende paadjes en kaarsrechte stukken weg. Een heel gevarieerd trainingsgebied midden in de natuur. Iedere dag van de week, met uitzondering van woensdag en zondag, wordt er een training van anderhalf uur verzorgd en na afloop wordt er gezellig koffie gedronken in het clubgebouw.

Daarnaast organiseren we ook tal van andere activiteiten, zoals de maandelijkse lange wandeling, de jaarlijkse Nordic Walkingdag en de Sylvester Glühweintocht op 31 december.

Kom gerust eens aansluiten
Ben je nieuwsgierig geworden naar hetgeen Nordic Walkingvereniging Gilze en Rijen jou kan bieden? Kom dan gerust een keer deelnemen aan bijvoorbeeld een wandeling of een introductieles.

Meld je belangstelling via: contact@nordicwalkinggilzerijen.nl of onze website nordicwalkinggilzerijen.nl

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen  Nordic Walking Gilze Rijen Vijf Eiken 4, 5121RG Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten, Sporten en Vrije tijd/ontspanning

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
Nordic Walking Gilze Rijen
Vijf Eiken 4, 5121RG Rijen
Bereikbaar: weekend
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: