Online zelfhulptrainingen
Huisartspraktijk Goderie
  Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Huisartspraktijk Goderie

De praktijk levert reguliere huisartsenzorg in Rijen en nabije omgeving. Patiënten van onze praktijk mogen van ons verwachten dat wij hen bij alle gezondheidsproblemen met raad en daad zullen bijstaan.

Bedrijfsprofiel

Online zelfhulptrainingen

Iedereen zit wel eens even wat minder lekker in zijn vel. Voor behandeling van psychische klachten kun je natuurlijk bij de huisarts of POH-GGZ terecht. Maar soms vind je dat (nog) niet nodig en wil je eerst zelf aan de slag. Dan kan een online zelfhulptraining een uitkomst zijn. Je werkt zélf aan verandering van je situatie. Na een training voelen de meeste mensen zich daadwerkelijk beter. In andere gevallen kan het een opstapje zijn om toch met een hulpverlener te gaan praten.

Er zijn diverse online zelfhulptrainingen beschikbaar. Zo zijn er trainingen op het gebied van werkstress, piekeren, slapen, alcohol, mantelzorg, mindfulness, somberheid, etc. Bekijk steeds het actuele aanbod om te zien welke training voor jou het meest geschikt is.

De online zelfhulptrainingen zijn ontwikkeld door Minddistrict, marktleider in e-health en worden je kosteloos aangeboden door de Zorggroep Regio Oosterhout en Omstreken (Zorroo).

Laatst bijgewerkt: 21-10-2019

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Huisartspraktijk Goderie Stationsstraat 52, 5121EE Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Hoofdvestiging
Huisartspraktijk Goderie
Stationsstraat 52, 5121EE Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.