Pitch & Putt De Swing
Senioren Vereniging Rijen
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Senioren Vereniging Rijen

De vereniging behartigt de belangen van Rijense senioren en biedt ze tal van activiteiten om ze te laten meedoen in de samenleving. De Oase in De Boodschap is onze belangrijkste ontmoetingsruimte. I

Bedrijfsprofiel

Pitch & Putt De Swing

Uitgebreide omschrijving

Activiteit:
Pitch & Putt is een variant van het golfspel. Het de bedoeling dat een golfbal met een golfclub in een hole wordt gespeeld, maar de holes zijn korter en er worden maar twee clubs gebruikt, één om mee te pitchen en één om mee te putten.
Plaats: De Leemput, Vijf Eiken 11, Rijen, tel. 0161 222 520
Tijd: Clubspeeltijden in de zomer, vanaf 1 april: maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur
Clubspeeltijden in de winter, vanaf 1 november: dinsdag, donderdag  en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur

Deelname:
Om lid te worden van De Swing moet men lid zijn van SeniorenVereniging Rijen en dus ouder zijn dan 50 jaar. Ook KBO-leden van buiten Rijen zijn van harte welkom.

Kosten:
Contributie à €15,00 plus baan/materiaalgebruik à € 110,00 per jaar voor alleen de clubspeeltijden, of €160,00 per jaar om te kunnen spelen tijdens alle openingstijden van De Leemput.

Deelname:Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via www.sv-rijen.nl.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen  De Leemput Vijf Eiken 11, 5121RG Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten en Sporten

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Nevenvestiging
De Leemput
Vijf Eiken 11, 5121RG Rijen
Bereikbaar: weekend en werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: