Professionele cliëntondersteuning - MEE West-Brabant
MEE West Brabant
  Zonder verwijzing 
Locatie
Breda

MEE West Brabant

Expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. Voor informatie, advies en ondersteuning aan iedereen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, autisme, chronische ziekte, NAH of psychische problematiek.

Bedrijfsprofiel

Professionele cliëntondersteuning - MEE West-Brabant

Voor informatie, advies en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of psychische problematiek. MEE biedt cliëntondersteuning op alle levensgebieden: opvoeding en ontwikkeling, samenleven en wonen, leren en werken, regelgeving en geldzaken, vrije tijd en sport, vrienden en relaties. Wij pakken uw vragen in samenhang met elkaar op.

MEE draagt bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Ook als je een beperking hebt. Dat kunnen meedoen heet participatie. Niet iedereen kan dit zonder ondersteuning. Wij helpen je om die juiste ondersteuning te vinden. Uit je eigen netwerk, met vrijwilligers of professionele organisaties. Samen kijken we wat het beste aansluit op je vraag.

De dienstverlening van MEE is gratis en onafhankelijk van zorgaanbieders. 


 

Laatst bijgewerkt: 15-05-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   MEE West-Brabant Heerbaan 100, 4817NL Breda
Locatie ondersteuning Thuis/ambulant
Leefgebieden Sociale contacten, Sporten, Dagbesteding, Onderwijs en opvoeden, Geld, Wonen, Gezin en opvoeden, Lichamelijke gezondheid, Geestelijke gezondheid, Persoonlijke verzorging en huishouding, Huiselijke relaties, Mantelzorg, Dagelijkse activiteiten, Zingeving, Veiligheid, Verslaving, Vrije tijd/ontspanning en Werk

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Breda 
  Hoofdvestiging
MEE West-Brabant
Heerbaan 100, 4817NL Breda
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.