Bekijk 33 diensten

 • Parabadmintonnen - BC Bever

  Parabadmintonnen - BC Bever

   Zonder verwijzing 
  Heb je een lichamelijke beperking en weerhoud dit je niet om lekker te badmintonnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!   BC Bever is een erg diverse groep aan spelers die trainen op de woensdagmiddag. Zij doen regelmatig mee aan toernooien in het land. Bij BC Bever vinden ze het belangrijk dat parabadmintonners sportief bezig kunnen zijn op ieder niveau. Daarnaast wordt er na de training gezamenlijk iets gedronken in de kantine waardoor het voor veel spelers ook een gezellige en sociale aangelegenheid is.
  BC Bever
 • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI): COOL - Enjoyyours

  Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI): COOL - Enjoyyours

   Zonder verwijzing 
  Een 2-jarig programma Het programma duurt twee jaar en is een periode waarin we kijken wat er nodig is om weer de regie te kunnen nemen over je gezondheid en welzijn. We denken na over eventuele veranderingen binnen jouw manier van leven die een groot positief effect kunnen hebben.  
  Enjoyyours
 • VV Gilze

  VV Gilze

   Zonder verwijzing 
  VV Gilze is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Gilze in Noord-Brabant, opgericht in 1921. Het eerste elftal van de club speelt in de Derde klasse zondag (2020/21). Sportpark Verhoven Ridderstraat 98 5126 BH Gilze
  VV Gilze
 • Koersbal

  Koersbal

   Zonder verwijzing 
  Activiteit: koersbal Plaats: de Oase Tijd: donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur Deelname: alleen voor SVR-leden Kosten: Contributie bedraagt € 24,00 per jaar, per halfjaar te betalen Bijzonderheden: Koersbal 50+ is een activiteit van SeniorenVereniging Rijen. De vereniging is in 2000 opgericht. Iedere donderdagmiddag komen de leden bij elkaar en wordt er gespeeld van 13.30 uur tot 16.30 uur in De Oase. Koersbal is een leuke sport die door iedereen kan worden gespeeld, onafhankelijk van leeftijd of vaardigheid. Er is geen kracht voor nodig, zodat iedereen gelijke kansen heeft. Het spel is eenvoudig. Het spel wordt gespeeld op een mat van 8 x 2 meter. Er zijn 2 matten. Er spelen 2 teams tegen elkaar. Het ene team met zwarte en het andere team met bruine ballen en een wit doelballetje (de jack). De bedoeling van het spel is de ballen zo dicht mogelijk bij de jack te rollen, maar omdat het zwaartepunt van de bal iets naast het midden ligt, maken de ballen een rare boog. Dat maakt het koersballen zo leuk. Koersballen lijkt op jeu de boules, maar wordt binnen gespeeld. Je kunt dus het hele jaar spelen, wat vooral in de wintermaanden een leuke afleiding geeft. Er wordt in competitieverband gespeeld. Deelname: Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .
  Senioren Vereniging Rijen
 • Nordic walking

  Nordic walking

   Zonder verwijzing 
  Goed voor een gezond leven Weet jij dat je voor een gezonde levensstijl dagelijks minimaal 30 minuten matig intensief moet bewegen? En dat minstens 5 dagen per week? Dit is de minimale eis voor volwassenen volgens de landelijke Norm Gezond Bewegen. Een leuke, doeltreffende en veilige manier van lichaamsbeweging is Nordic Walking. Bijzondere vorm van wandelen Nordic Walking is een vorm van wandelen waarbij je gebruik maakt van speciale stokken. Het gebruik van deze stokken ontlast je gewrichten (heupen, knieën en enkels) én zorgt voor een energieke manier van wandelen. Je gebruikt niet alleen je benen maar ook je bovenlichaam. Maar liefst 90% van al je spieren is actief tijdens Nordic Walking. Nordic Walking is een sport voor iedereen, jong en oud, met en zonder lichamelijke beperkingen. Iedereen kan Nordic Walking op zijn of haar gezondheidsniveau beoefenen.
  Nordic Walking Gilze Rijen
 • Allerlei vormen van hulpverlening

  Allerlei vormen van hulpverlening

   Zonder verwijzing 
  Kom je er zelf even niet uit? Het Dorpsteam Gilze en Rijen staat voor je klaar. Wij helpen je graag met vragen over geldzaken, wonen, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk of onderwijs. In het Dorpsteam werken professionals van IMW regio Tilburg, MEE West-Brabant en ContourdeTwern. Samen zoeken we een oplossing. Onze ondersteuning is gratis. Bel ons gerust of loop even binnen. Kijk voor de inlooplocaties en voor de openingstijden op onze website.
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • Pitch & Putt De Swing

  Pitch & Putt De Swing

   Zonder verwijzing 
  Activiteit: Pitch & Putt is een variant van het golfspel. Het de bedoeling dat een golfbal met een golfclub in een hole wordt gespeeld, maar de holes zijn korter en er worden maar twee clubs gebruikt, één om mee te pitchen en één om mee te putten. Plaats: De Leemput, Vijf Eiken 11, Rijen, tel. Tijd: Clubspeeltijden in de zomer, vanaf 1 april: maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur Clubspeeltijden in de winter, vanaf 1 november: dinsdag, donderdag  en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur Deelname: Om lid te worden van De Swing moet men lid zijn van SeniorenVereniging Rijen en dus ouder zijn dan 50 jaar. Ook KBO-leden van buiten Rijen zijn van harte welkom. Kosten: Contributie à €15,00 plus baan/materiaalgebruik à € 110,00 per jaar voor alleen de clubspeeltijden, of €160,00 per jaar om te kunnen spelen tijdens alle openingstijden van De Leemput. Deelname:Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .
  Senioren Vereniging Rijen
 • Seniorenbridge SVR

  Seniorenbridge SVR

   Zonder verwijzing 
  Activiteit: bridgen Plaats: sociëteit de Oase Tijd: iedere dinsdagmorgen van 9.15 uur - 11.30 uur Deelname: alleen voor leden van SeniorenVereniging Rijen Kosten: € 30,00 per jaar Bijzonderheden: De bridgeclub is gestart in 2000 met een wekelijkse vaste bridgeochtend. Aantal leden: 100 Er wordt gespeeld in drie lijnen, A-B-C. Mensen die een bridgecursus hebben gevolgd en lid willen worden van de bridgeclub krijgen begeleiding van de wedstrijdleider. Naast de wekelijkse bridgemorgen organiseert de groep in de loop van het jaar diverse bridgedrives. Deelname: Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .
  Senioren Vereniging Rijen
 • Bridgen MMBC

  Bridgen MMBC

   Zonder verwijzing 
  Bridgen MMBC (Maandagmiddag bridgeclub) Activiteit: bridgen Plaats: CC de Boodschap, de Huijskamer Tijd: iedere iedere maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur behalve in juli en augustus Deelname: alleen voor leden van SeniorenVereniging Rijen Kosten: € 30,00 per jaar Bijzonderheden: Vanaf 1 januari 2022 valt de Maandagmiddag Bridgeclub (MMBC) onder de SeniorenVereniging Rijen. De club is echter al sinds 6 oktober 1986 actief en richt zich op het serieuze bridgen. De MMBC biedt de leden ook gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Daarom worden er speciale drives georganiseerd, waarbij de onderlinge contacten kunnen worden aangehaald. De nazit op de maandagmiddag draait om de gezelligheid en is prima geschikt om de spanning van het bridgen van je af te laten glijden. De club heeft 60 leden en er wordt gespeeld in 2 lijnen. Om de 2 jaar organiseert de MMBC een beginnerscursus. Cursisten kunnen na het volgen van de cursus instromen in de B-lijn. Ook voor mensen die reeds eerder gebridged hebben is er plaats. Deelname: Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .
  Senioren Vereniging Rijen
 • Fysiotherapie in het water - zwemclub De Flippers

  Fysiotherapie in het water - zwemclub De Flippers

   Zonder verwijzing 
  Fysiotherapie Ook voor fysiotherapie in het water kun je bij de Flippers terecht. Nadat iedere donderdagavond eerst de kinderen en daarna de volwassenen hebben gezwommen, is het de beurt aan mensen die onder begeleiding van een fysiotherapeut oefeningen in het water doen. Het zwembad is van alle gemakken voorzien zoals een verstelbare bodem waardoor de diepte kan variëren van 1.20m naar 1.30m. Verder is er een ultramoderne lift, waar zo een rolstoel in kan worden geplaatst, de zogenaamde PoolPod. Ideaal voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.
  Zwemclub de Flippers
 • Biljartvereniging Oase

  Biljartvereniging Oase

   Zonder verwijzing 
  Deelname: alleen voor leden van SeniorenVereniging Rijen Kosten: € 32,50 per jaar. De deelname aan de gemeentelijke competitie kost € 5,00 Bijzonderheden: SeniorenVereniging Rijen is in het bezit van drie biljarts. Biljartvereniging Oase is opgericht in 1990. Regelmatig worden er onderlinge en gemeentelijke wedstrijden gespeeld. Tijden: Maandag: 13.00 - 16.30 uur vrij biljarten Dinsdag: 13.00 - 16.30 uur gemeentecompetitie Woensdag: 09.00 - 12.00 uur Oasecompetitie Woensdag: 13.00 - 16.30 uur: vrij biljarten Donderdag: 09.00 - 12.00 uur competitie biljarten drieband Donderdag: 13.00 - 16.30 uu: competitie biljarten libre Vrijdag: 13.30 - 16.30 uur vrij biljarten Deelname: Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .
  Senioren Vereniging Rijen
 • Country-line-dance 50+

  Country-line-dance 50+

   Zonder verwijzing 
  Activiteit: country-line-dance Onder leiding van: dansdocente Betty van Rooyen Plaats: Rabozaal van de Boodschap. Tijd: maandagochtend 11.00 - 12.00 uur  Deelname: om lid te worden van de Country-Line-Dance 50+ moet men lid zijn van SeniorenVereniging Rijen. Inschrijven voor beide kan bij de Country. Contributie: € 47,50 per jaar Bijzonderheden: De activiteitengroep is opgericht in september 1998. Het is een zelfstandige vereniging onder de vlag van SeniorenVereniging Rijen. Jaarlijks organiseert de groep het Country Nieuwjaarsbal in januari. Regelmatig verzorgt deze groep optredens bij activiteiten van SeniorenVereniging Rijen. Deelname: Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .
  Senioren Vereniging Rijen
 • Stoelyoga voor senioren SVR

  Stoelyoga voor senioren SVR

   Zonder verwijzing 
  Stoelyoga is onze nieuwste activiteitengroep. Inmiddels is een groepje leden gestart op woensdagmorgen in een ruimte van De Boodschap.  Docente: Kristel Franssen. Interesse? Neem dan contact op met Hanneke Thielen Deelname: Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via www.sv-rijen.nl.
  Senioren Vereniging Rijen
 • Fietsen

  Fietsen

   Zonder verwijzing 
  Activiteit: samen fietsen Plaats: vertrek bij de Oase Tijd: als de zomertijd is ingegaan: elke vrijdag van 9.00 - 12.00 uur / als de wintertijd is ingegaan: elke vrijdag van 9.30 - 12.00 uur Deelname: alleen voor leden van SeniorenVereniging Rijen. Kosten: Contributie € 5,00 per jaar, te betalen in de maand januari Bijzonderheden: Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt een route gekozen. De fietsgroep verwelkomt zowel deelnemers met als zonder trapondersteuning. De snelheid wordt aangepast aan de deelnemers met een fiets zonder ondersteuning. Dus iedereen kan deelnemen. Gemiddeld wordt er 30-35 kilometer gefietst. Een uur fietsen, een half uur koffie drinken en weer een uur fietsen. Deelname: Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .
  Senioren Vereniging Rijen
 • Judo Vereniging Gilze

  Judo Vereniging Gilze

   Zonder verwijzing 
  Judo is voor iedereen, voor jong en oud! In het begin ervaren de kinderen het als stoeien of ravotten (maar dan onder deskundige begeleiding en vooral zonder elkaar pijn te doen). Naarmate men langer lid is en vorderingen maakt leert men steeds meer technieken en wordt het spelletje een sport.  Judo wordt regelmatig aanbevolen door artsen en leerkrachten omdat het opvoedkundig een extra bijdrage levert, dit bestaat uit disipline en wederzijds respect.  Onze vereniging heeft een vaste trainingsavond op donderdag. Iedereen wordt ingedeeld naar postuur en kunnen, maar ook naar leeftijd.  Op donderdag zijn de jongste judoka's 5, 6 jof 7 aar, maar we hebben ook een gezellige seniorengroep. Iedereen is welkom om te komen kijken en als je interesse hebt mag je altijd wel een keertje mee doen. (leen-judopakken zijn in de dojo aanwezig)  Judo Vereniging Gilze is gevestigd in Gilze.  De Judozaal (dojo) is in Sporthal "Achter de Tuintjes".  Kapittelstraat 15, 5126 HA Gilze
  Judo Vereniging Gilze