Verjaardagboxen, Cadeautje voor verjaardagspartijtje
Stichting de weggeefhoek Gilze & Rijen
  Zonder verwijzing 

Verjaardagboxen, Cadeautje voor verjaardagspartijtje

Want we vergeten de kinderen van onze leden niet! Want het is al vervelend als door welke omstandigheid dan ook je ouders bij de voedselbank en weggeefhoek aangesloten zijn. Vaak is er ook schaamte. Maar kinderen zijn ook jarig... en willen dat ook net zo kunnen vieren als andere kinderen. Nu kunnen we helaas geen dagjes aanbieden naar pretparken maar we kunnen, samen met de voedselbank, er wel een superverjaardag van maken!

 

Bij de voedselbank kun je, als je dat aangeeft, een doos van stichting Jarig Jopje krijgen en bij de weggeefhoek kun je alle verdere ingrediënten voor een geweldig feest lenen. Want we hebben zogenaamde verjaardagboxen gemaakt, waarmee kinderen in diverse leeftijdscategorieën een super verjaardag kunnen bezorgen. Uitnodigingen, spelletjes verkleedkleren, alles wat nodig is om een geweldige verjaardag te vieren zijn aanwezig.

We hebben keus uit een jonkvrouw en Ridderfeest, een make up feest, een timmerfeest, bakkersfeest, piratenfeest, knutsel- en een prinsessenfeest. Natuurlijk met alles erop en eraan. Je mag zo'n box een week lenen en we verwachten alleen dat alles heel en schoon weer terug komt.

Cadeautje voor verjaardagspartijtje

Mag een kind naar een verjaardagpartijtje? Of is uw kind jarig maar weet u echt niet waar u het geld vandaan moet halen voor een cadeautje? Ook dan is Stichting de Weggeefhoek Gilze & Rijen en voor u! We hebben een speciale kast waarin allemaal nieuwe cadeautjes liggen waaruit u of uw kind kan kiezen. Zo zal nooit het kind thuis hoeven te blijven van een verjaardag of zelf geen cadeautje krijgen...

Laatst bijgewerkt: 29-09-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Stichting de Weggeefhoek Gilze en Rijen Dongenseweg 18, 5121PC Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Vrijwilligerswerk en Geld

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Rijen (Stichting de Weggeefhoek Gilze en Rijen)
  Hoofdvestiging
Dongenseweg 18
5121PC Rijen
 Beschrijving
0619232528
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving