VIPvoorelkaar - ANWB AutoMaatje
VIPvoorelkaar
  Zonder verwijzing 
Locaties
Rijen en Gilze

VIPvoorelkaar

VIPvoorelkaar brengt vrijwilligers, particuliere hulpvragers en organisaties binnen gemeente Gilze en Rijen met elkaar in contact. Zo komt vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk samen.

Bedrijfsprofiel

VIPvoorelkaar - ANWB AutoMaatje

Bij VIPvoorelkaar, het Vrijwilligers Informatie Punt Gilze Rijen, staat het bevorderen van vrijwilligerswerk (promoten, werven en bemiddelen) en het ondersteunen van vrijwilligers (informatie, advies en deskundigheidsbevordering) centraal. 

Met ANWB AutoMaatje vervoeren vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten tegen een geringe onkostenvergoeding.

VIPvoorelkaar draait een groot aantal maatschappelijke (maatjes) projecten; GilzeRijen leest voor, Taal Verbindt, het Repair Café en VIPtijd voor u. In 2018 zijn ook het project Financiële Maatjes, de KomErbij lunch en het Oogcafé gestart. Met deze projecten en activiteiten wordt ingespeeld op maatschappelijke thema’s.

Een online waarop hulpvragers en hulpbieders in één oogopslag kunnen zien wat zij binnen de gemeente voor elkaar kunnen betekenen. De één zoekt hulp, de ander kan iets doen. Via het platform komt iedereen met elkaar in contact. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Laatst bijgewerkt: 31-03-2021

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen
  •   VIPvoorelkaar loket A.Adriaansenpad 1, 5121VS Rijen
  •   VIPvoorelkaar Kerkstraat 104, 5126GD Gilze
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten, Sporten, Onderwijs en opvoeden, Geld, Persoonlijke verzorging en huishouding, Dagelijkse activiteiten, Zingeving, Vervoer, Vrije tijd/ontspanning, Vrijwilligerswerk en Werk

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locaties:
Rijen 
  Hoofdvestiging
VIPvoorelkaar loket
A.Adriaansenpad 1, 5121VS Rijen
Bereikbaar: werkdagen
Gilze 
  Hoofdvestiging
VIPvoorelkaar
Kerkstraat 104, 5126GD Gilze
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.