Voorlichting over dementie
Dementie Vriendelijke Gemeente DVG
  Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Dementie Vriendelijke Gemeente DVG

Opgericht voor een andere beeldvorming, kennis, inzicht, integratie, meer ontmoetingen, betere contacten tussen generaties, meer welzijn, warme zorg, meer autonomie, lagere drempels, een veiligere samenleving, mobilisatie van een hele...

Bedrijfsprofiel

Voorlichting over dementie

Leden van de kerngroep komen naar uw organisatie, club of instelling toe als u informatie wilt over (beginnende) dementie of een training ‘dementievriendelijk’ wilt volgen. Na afloop krijgt u een sticker met ‘dementievriendelijk’ om te laten zien dat u heeft deelgenomen aan deze activiteit.

Voorlichting op scholen

Kinderen krijgen ook te maken met dementie, soms heel verdrietig omdat één van hun opa’s of oma’s hieraan gaat lijden. Daarom gaan leden van de kerngroep naar groep 8 van de scholen om met de kinderen te praten over dementie. De St. Jozefschool in Rijen beet het spits af en heeft het predicaat ‘dementievriendelijke school’, te zien aan de sticker.

Leden van de kerngroep geven voorlichting en na afloop krijgt u een sticker met ‘dementievriendelijk’ om te laten zien dat u heeft deelgenomen aan deze activiteit.

Laatst bijgewerkt: 30-06-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Dementie Vriendelijke Gemeente Raadhuisplein 1, 5121JX Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Geestelijke gezondheid

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Hoofdvestiging
Dementie Vriendelijke Gemeente
Raadhuisplein 1, 5121JX Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.