Bekijk 9 diensten

 • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI): COOL - Enjoyyours

  Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI): COOL - Enjoyyours

   Zonder verwijzing 
  Een 2-jarig programma Het programma duurt twee jaar en is een periode waarin we kijken wat er nodig is om weer de regie te kunnen nemen over je gezondheid en welzijn. We denken na over eventuele veranderingen binnen jouw manier van leven die een groot positief effect kunnen hebben.  
  Enjoyyours
 • Allerlei vormen van hulpverlening

  Allerlei vormen van hulpverlening

   Zonder verwijzing 
  Kom je er zelf even niet uit? Het Dorpsteam Gilze en Rijen staat voor je klaar. Wij helpen je graag met vragen over geldzaken, wonen, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk of onderwijs. In het Dorpsteam werken professionals van IMW regio Tilburg, MEE West-Brabant en ContourdeTwern. Samen zoeken we een oplossing. Onze ondersteuning is gratis. Bel ons gerust of loop even binnen. Kijk voor de inlooplocaties en voor de openingstijden op onze website.
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • PRI®therapie, Psychosociale therapie, Vaktherapie Beeldend

  PRI®therapie, Psychosociale therapie, Vaktherapie Beeldend

   Zonder verwijzing 
  We zijn er voor volwassen en adolescenten met: angstklachten, paniekaanvallen, onzekerheid, depressieve gevoelens, stress- burnout klachten, slaapproblemen, eetproblemen, lichamelijk onverklaarbare klachten (SOLK), verstoorde rouw, onverwerkt trauma, PTSS. Wat wij doen is mensen de hoop terug geven dat het echt mogelijk is zich te bevrijden uit alle emotionele lijden. En we geven niet alleen de hoop terug, we laten ze ook zien dat het echt kán. We leren hen hoe ze dat zelf kunnen doen. En het goede nieuws is dat dat instrument niet eens ingewikkeld is, dat iedereen het kan leren. Een instrument dat je vervolgens de rest van je leven in je achterzak kunt steken en kunt gebruiken wanneer jij het zelf nodig hebt. Hierdoor word je dus niet afhankelijk van allerlei therapeuten of coaches of wat nog meer. Zo simpel is het.
  Mens en Kunst
 • Klik en Tik in de bibliotheek

  Klik en Tik in de bibliotheek

   Zonder verwijzing 
  Leer meer over de digitale wereld met Klik & Tik. In de bibliotheek worden diverse gratis Klik & Tik modules aangeboden: De start: Hoe werkt de computer en opstarten internet De basis:Leer typen, mailen en internetten Het internet op!: Zoeken op internet, formulieren invullen en downloaden Samen op ’t web: Aan de slag met social media, WhatsApp, Facebook, YouTube Tablet (Android):Omgaan met de tablet Tablet (iPad):Omgaan met de tablet Deze modules volg je zelfstandig in de bibliotheek van Gilze en Rijen. Bij vragen of problemen helpt een mediawijze medewerker je verder. Plan een afspraak en ga aan de slag.
  Theek 5
 • Leuke ideeën mee waarmaken

  Leuke ideeën mee waarmaken

   Zonder verwijzing 
  'Jouw' dorp een fijnere plek! We helpen je verder of we zoeken samen naar andere hulp. Maar we doen meer dan dat! Wij maken samen met jou en je dorpsgenoten van ‘ons dorp’ een fijnere plek, waarin we meer naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Heb jij een leuk idee? Dan brengen wij je in contact met mensen die je daarmee kunnen helpen. Neem gerust contact op!
  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • Trainings- en coachings aanbod voor zelfstandigen en/of functionarissen

  Trainings- en coachings aanbod voor zelfstandigen en/of functionarissen

   Zonder verwijzing 
  Trainings- en coachings aanbod voor zelfstandigen en/of functionarissen binnen organisaties. Zij die binnen gezondheidszorg, welzijnsorganisaties, onderwijs, bedrijfsleven  direct te maken krijgen met rouw en verlies.  Psychologen, bejaardenverzorgers, politieagenten, verpleegkundigen, coaches, docenten, managers, personeelsfunctionarissen etc.
  De Praktijk, Verlies en Rouw
 • Holistisch coachen

  Holistisch coachen

   Zonder verwijzing 
  De coach concentreert zich niet op een specifieke klacht maar op het grotere geheel. Lichaam en geest opereren niet gescheiden van elkaar; gezondheid speelt daarom door op verschillende niveaus, te weten op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Een juiste balans Deze onderdelen samen bieden het geheel aan ondersteuning van jouw gezondheid. Een juiste balans tussen deze onderdelen vormt de basis van een gelukkig en zinvol leven, een leven wat je in staat stelt om zowel privé als zakelijk optimaal te functioneren. Bij holistisch coachen gaan we samen kijken naar de situatie waarin je je bevindt en de problemen die zich daarin voordoen. Wat speelt er werkelijk bij je? Waar het soms lijkt te gaan over het een, blijkt het toch te gaan over wat anders. Het is een samenspel van een hoop factoren tezamen, die maken hoe jij je werkelijk voelt. Dat maakt holistisch coachen zo interessant en waardevol. 
  Enjoyyours
 • Individuele therapeutische begeleiding bij verlies

  Individuele therapeutische begeleiding bij verlies

   Zonder verwijzing 
  Individuele therapeutische begeleiding voor (jong) volwassenen,  bij verlies van: gezondheid, levenszin, eigenwaarde, vaste relatie met je ouders bij Verlies van:  spirit (culturele identiteit), jezelf, je baan, realiseren van je kinderwens, sociale contacten……. 
  De Praktijk, Verlies en Rouw
 • Individuele therapeutische begeleiding na overlijden dierbare

  Individuele therapeutische begeleiding na overlijden dierbare

   Zonder verwijzing 
  Individuele therapeutische begeleiding na overlijden van: Je geliefde, je vriend/vriendin, je vader, je moeder, je kind, je kleinkind, je opa, je oma, je klasgenoot, je medestudent, of een dier waar je zeer aan gehecht bent. 
  De Praktijk, Verlies en Rouw