Bekijk 81 organisaties in het sociaal domein

 • TPC Cash

  TPC Cash

   Zonder verwijzing 
  TPC Cash is een sfeervolle tennis en padel ontmoetingsplaats voor en door leden waar ieder lid op eigen niveau de tennis en padelsport kan beoefenen. 
 • R-Newt

  R-Newt

   Zonder verwijzing 
  Het bijzondere talent dat iedere jongere heeft, is de basis van waaruit R-Newt werkt. Wij helpen de jongere het te ontdekken en te ontwikkelen, in plaats van te focussen op wat fout kan gaan. 
 • BC Bever

  BC Bever

   Zonder verwijzing 
  Heb je een lichamelijke beperking en weerhoud dit je niet om lekker te badmintonnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 
 • De Praktijk, Verlies en Rouw

  De Praktijk, Verlies en Rouw

   Zonder verwijzing 
  Komen tot inzicht in verlies-en herstel processen en hoe jij met verlies om kunt gaan. Betekenis geven aan het belang van rouwen. Ontdekken dat loslaten betekent dat je het goede in je leven meeneemt en verdiept .
 • Huisartsenpraktijk Starmans & Van Oirschot

  Huisartsenpraktijk Starmans & Van Oirschot

   Zonder verwijzing 
  In oktober 2018 zijn wij gestart met de praktijkaccreditatie. Hierdoor werken wij aan verbetering van de kwaliteit van zorg.
 • Timbre

  Timbre

   Zonder verwijzing 
  Samenwerking tussen Barbara Duijser (singer/songwriter) en Jeroen Hartel (spreker op uitvaarten). Samen voorzien zij in de behoefte om mensen een moment van bewust herdenken te bieden. 
 • Diëtistenpraktijk Marije van Dun

  Diëtistenpraktijk Marije van Dun

   Zonder verwijzing 
  Voor antwoord op uw vragen over voeding kunt u bij mij terecht. We adviseren op zo'n wijze over voeding dat we zoveel mogelijk proberen aan te sluiten bij u als persoon en ruimte is voor uw persoonlijke wensen.
 • Jeugdfonds Cultuur Brabant

  Jeugdfonds Cultuur Brabant

   Zonder verwijzing 
  Het Jeugdfonds Cultuur Brabant maakt het samen met gemeenten tot 100.000 inwoners mogelijk dat ook kinderen in armoede actief mee kunnen doen aan culturele activiteiten.
 • Senioren vereniging Gilze

  Senioren vereniging Gilze

   Zonder verwijzing 
  Senioren Vereniging Gilze (SV Gilze) komt op voor de belangen van senioren. We bieden gevarieerde, gezellige, educatieve  en sportieve ontspanningsmogelijkheden.
 • De Zonnebloem

  De Zonnebloem

   Zonder verwijzing 
  De Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. We vinden het belangrijk dat iedereen volop kan meedoen en van het leven kan genieten.   
 • Lokaal Steunpunt Mantelzorg - Jongeren Mantel Zorg Gilze en Rijen

  Lokaal Steunpunt Mantelzorg - Jongeren Mantel Zorg Gilze en Rijen

   Zonder verwijzing 
  Het Lokaal Steunpunt Mantelzorg (LSM) Gilze en Rijen richt zich naast volwassen mantelzorgers ook op jonge mantelzorgers (6 – 24 jaar). De jonge mantelzorgconsulent is het eerste contact voor jonge mantelzorgers en netwerkpartners.
 • Instituut voor Maatschappelijk Werk (IMW)

  Instituut voor Maatschappelijk Werk (IMW)

   Zonder verwijzing 
  De medewerkers van IMW regio Tilburg werken samen met ContourdeTwern en MEE West-Brabant in het Dorpsteam Gilze en Rijen.  
 • Verloskundigen Lev

  Verloskundigen Lev

   Zonder verwijzing 
  In onze praktijk staat liefdevolle zorg en vertrouwen centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij als vrouw de vrijheid hebt om te kunnen kiezen waarin je mogelijk extra zorg wilt of nodig hebt.   
 • Fysiotherapie Jongh & van Osta

  Fysiotherapie Jongh & van Osta

   Zonder verwijzing 
  Fysiotherapie Jongh & van Osta is een moderne praktijk voor fysiotherapie, PMT (psychomotorische therapie) en is een sport- en revalidatietrainer werkzaam om u te begeleiden bij een diversiteit aan sport en beweegprogramma's. 
 • Stichting Hulpcentrale Gilze Hulten

  Stichting Hulpcentrale Gilze Hulten

   Zonder verwijzing 
  Vrijwilligers staan met hun eigen auto klaar voor mensen in de kerkdorpen 6ilze en Hulten. Bijvoorbeeld om ze naar het ziekenhuis, een orts of een andere locatie te brengen.