Stichting de weggeefhoek Gilze & Rijen
Stichting de weggeefhoek Gilze & Rijen
  Zonder verwijzing 
Locatie Rijen

Dongenseweg 18, 5121PC Rijen

  0619232528
  Bereikbaar: werkdagen

Stichting de weggeefhoek Gilze & Rijen

Stichting De Weggeefhoek Gilze & Rijen is een non-profitorganisatie die op lokaal niveau probeert het verschil te maken voor mensen die het al dan niet tijdelijk minder hebben. Wij proberen te helpen, maar oordelen niet...

Wij ontvangen van veel mensen gedoneerde spullen die voor hergebruik in aanmerking kunnen komen. Na ontvangst van een donatie worden de goederen uitgezocht en via de winkel of loting verdeeld. De gezinnen die in deze loting meedoen of in de winkel komen hebben gegevens overgedragen waaruit is gebleken dat zij tot de doelgroep behoren. Periodiek wordt dit gecontroleerd door actualisering van de bij ons bekende gegevens.

Dubbel gevoel… Enerzijds blijkt dat vele gezinnen/huishoudens deze vorm van hulp nodig hebben. Anderzijds een groeiend aantal mensen/gezinnen die de weg weten te vinden om spullen te doneren voor de doelgroep.

Dankbaar… Voor velen zijn Annemarie en Yvonne het gezicht/aanspreekpunt van Stichting de Weggeefhoek Gilze & Rijen. Maar ook wij kunnen dit niet met 2-en. Naast onze vaste aanwezigheid bij een diversiteit aan werkzaamheden is er ook een groepje vrijwilligers die ons ondersteunen!

Lid worden

Alleen mensen die in de gemeente Gilze en Rijen wonen kunnen lid worden van onze stichting en zo in onze weggeefwinkel komen 'kopen' of meedoen aan de loting. U dient hiervoor bekend te zijn bij het I.M.W. Als u daar staat ingeschreven kunt u zich bij ons aanmelden. Dat kunt u tijdens openingstijden in de winkel doen of via een mail.

Samenwerking

We werken samen met het Instituut Maatschappelijk Werk (IMW)

Laatst bijgewerkt: 29-09-2020

Specificaties

KvK 62583964
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0619232528
Website  www.weggeefhoekrijen.nl 
Aantal werknemers
  0-10
Specialisten
Leefgebieden Geld en Vrijwilligerswerk

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Hoofdvestiging
Stichting de Weggeefhoek Gilze en Rijen
Dongenseweg 18, 5121PC Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.