Uitzicht na verlies
Uitzicht na verlies
  Zonder verwijzing 
Locatie Rijen

Suze Groenewegstraat 8, 5122BR Rijen

  06 29 11 22 01
  Bereikbaar: werkdagen

Uitzicht na verlies

Van harte welkom bij Uitzicht na verlies. Mijn naam is Monique Munster en ik begeleid vanuit mijn hart mensen die vastgelopen zijn door een verlies op het gebied van gezondheid, werk, relatie, je zelfvertrouwen, geboorteland, kinderwens of een dierbaar persoon. Na verlies volgt rouwen en dat is hard werken. Soms lukt dat niet alleen. Ik wil je daar met alle liefde en aandacht bij ondersteunen. Om hulp vragen doe je niet zo snel. Je denkt dat je het wel alleen kunt oplossen. Maar soms gaat dat niet. 

Beschrijving doelgroep

Uitzicht na verlies is er speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen die een verlieservaring hebben meegemaakt en daardoor uit balans zijn geraakt. Herken jij jezelf in de volgende klachten: vermoeidheid, slaap- en/of concentratieproblemen. Piekeren, somber zijn. Je onzeker of angstig voelen. Dat kan je ritme zodanig verstoren dat je vastloopt bij je dagelijks functioneren. 

Dienstenaanbod

Uitzicht na verlies staat voor psychosociale hulpverlening. Heb jij het gevoel de controle over je leven kwijt te zijn? En weet je het even niet meer? Ik begeleid jou graag naar een leven met meer balans waarin je weer dichtbij jezelf staat. Tevens verzorgt Uitzicht na verlies lezingen, trainingen en workshops op het gebied van rouw en verlies. 

 

 

Laatst bijgewerkt: 06-11-2019

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 06 29 11 22 01
Website  www.uitzichtnaverlies.nl 
Aantal werknemers
  0-10
Specialisten Begeleider en Sociaal psycholoog
Leefgebieden Geestelijke gezondheid en Zingeving

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
  Hoofdvestiging
Uitzicht na verlies
Suze Groenewegstraat 8, 5122BR Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.