Workin
Workin
  Zonder verwijzing 
Productcodes:
Onbekend
Locatie:
Rijen

Mary Zeldenrustlaan 24
5122CE 

Rijen
0161 29 50 40
Bereikbaar: werkdagen

Workin

Wat doen we?

Workin voert de diensten ‘Werk Fit’, ‘Naar Werk’ en ‘Modulaire re-integratie’ uit voor het UWV. 

Daarnaast verzorgen we de re-integratie en Jobcoaching voor mensen uit de bijstand, statushouders en kandidaten met een arbeidsbeperking op contractbasis voor de gemeenten Alphen-Chaam en Baarle-Nassau. Daarnaast voeren we individuele jobcoachtrajecten uit voor kandidaten uit omliggende gemeenten als Breda, Tilburg en Oosterhout.

Hoe doen we dat?

Aandacht en vertrouwen zijn de belangrijkste elementen in onze manier van coachen. Hierbij ligt de focus altijd op mogelijkheden en niet op beperkingen: ambities en competenties staan altijd centraal! 

De menselijke maat is het uitgangspunt en door middel van echt luisteren kijken we samen naar een oplossing waarbij de regie zoveel mogelijk bij de kandidaat ligt (Supported Employment).

Bij Workin werken drie gecertificeerde jobcoaches.

 

Voor werkgevers

Workin coacht, informeert en ontzorgt werkgevers op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot de Participatiewet en de Wet banenafspraak.

Workin kan kandidaten uit de doelgroep verlonen en detacheren. Indien er recht is op loonkostensubsidie, dan verzorgen we de aanvraag en verrekenen we de subsidie in de uurtarieven.

 

 

Samenwerking

Daarnaast is Workin aangesloten bij een groot netwerk van sociale ondernemers in Midden- en West Brabant en zijn we betrokken bij de uitvoering van het project Perspectief op Werk. In West Brabant zijn deze werkgevers aangesloten bij Participeren Loont. 

Laatst bijgewerkt: 12-11-2019

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0161 29 50 40
Website  Website
Aantal werknemers
  0-10
Specialisten Loopbaanadviseur en Re-integratiecoach
Leefgebieden Vrijwilligerswerk en Werk

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:

Rijen (Workin)
  Hoofdvestiging
Mary Zeldenrustlaan 24
5122CE Rijen
 Beschrijving
0161 29 50 40
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving